בית הספר לזואולוגיה ומוזיאון הטבע ע”ש שטיינהרדט, אוניברסיטת תל אביב, בשיתוף עם מרכז הצפרות הישראלי וקרן הדוכיפת בחברה להגנת הטבע יוצאים בסדרת הרצאות שניה לחובבי הצפרות על ידי מיטב המרצים והחידושים בתחום. לפני כל הרצאה מוזיאון הטבע ע”ש שטיינהרדט יקיים סיור בגן למחקר זואולוגי ע”ש א. מאיר סיגלס

ההרצאות תתקיימנה מדי חודש בימי ראשון, באולם 14 בריטניה או אולם 02 שרמן (פרטים בטבלה), בפקולטה למדעי החיים בשעה 18:00 .
משעה 17:30 יוגש כיבוד קל. הכניסה משער 1(אוסטריה) ברחוב קלאוזנר.
ניתן להרשם רק להרצאות או להרצאות בליווי הסיור שיצא בשעה 16:30 מהכניסה לגן למחקר זואולוגי.

ההרשמה לסדרת ההרצאות והסיורים בטלטבע בחברה להגנת הטבע, במייל teleteva@spni.org.il או בטלפון 03-6388688 .

עלות ההרצאות:
40 ₪ להרשמה חד פעמית
ו 300- ₪ לסדרה כולה (10 הרצאות).
עלות סיור מקדים: 25 ₪
ו 200- ₪ לסדרת הסיורים כולה (10 סיורים)

לחברי מועדון הצפרות ואנשי המחלקה לזואולוגיה (סגל וסטודנטים) הכניסה חינם (רק להרצאות).

מספר מקומות מוגבל! הקדימו להירשם.

המפגש הקרוב

16:30 סיור בגן הזואולוגי בנושא תקשורת בעלי חיים; 18:00 ד"ר עדנה גורני: השקה חגיגית שנה שניה - שירה פורשת כנף; פרופ' מיכאל מלצר: שירת הציפורים במוסיקה (בשילוב קטעי נגינה בחלילית)

פעילויות